menu
person

15:22
29 червня 2016 року у Добровеличківській ЦРЛ знову свято

29 червня 2016 року  у Добровеличківській ЦРЛ знову свято. Ключі від новенького автомобіля для транспортування тяжкохворих, хворих з екстреною патологією, громадян з малозабезпечених сімей, хворих на інфекційні захворювання  (в першу чергу туберкульоз) до лікувально-профілактичних закладів вручили голова районної державної адміністрації В.Смаглюк та голова районної ради Л.Корнієнко. Отець Юрій освятив автомобіль.

Ні для кого з нас не  таємниця стан доріг у нашому районі, разом з тим санітарний транспорт, що наявний в ЦРЛ давно потребує заміни, тому депутати Добровеличківської районної ради підтримали ініціативу щодо придбання санітарного автомобіля для потреб населення району, в першу чергу для транспортування тяжкохворих до обласних лікувальних закладів. Тож вкрай необхідний спецавтотранспорт придбано на умовах співфінансування за кошти наданих субвенцій Добровеличківської селищної ради, Тишківської, Піщанобрідської, Гнатівської, Братолюбівської, Юр’ївської, Червонополянської, Новолутківської, Гаївської, Троянської, Глинянської, Дружелюбівської, Тернівської, Любомирської сільських рад та коштів районного бюджету. Щиро дякуємо за подарунок!

Також голови сільських рад району ознайомилися з можливостями діагностичної лабораторії ТОВ «Медичний лікувально-діагностичний центр»  («Сінево»).

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 888 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: