menu
person

15:15
І знову оновлені приміщення

Дякуючи фінансовій підтримці Добровеличківської районної державної адміністрації, районної ради, селищної ради, сільгоспвиробників району у центральній районній лікарні стало гарною традицією на свята відкривати відремонтовані, оновлені, затишні приміщення. От і  сьогодні свої двері відкривають 2 однокімнатні квартири  в гуртожитку сімейного типу для медичних працівників району, ремонт яких проведено за кошти районного бюджету на загальну суму 63,7 тисяч гривень. Адже впродовж останніх років Добровеличківська ЦРЛ активно доукомплектовувалися  медичними кадрами –  так за останні 3 роки до роботи в ЦРЛ приступили 20 лікарів та 35  медичних сестер, та вже й у 2016 році ряди працівників ЦРЛ поповнили 2 лікарі.  Тому на сьогодні наша лікарня має один з найкращих кадрових потенціалів серед лікувально-профілактичних закладів області.  Для восьми лікарів, що приступили  до роботи в  центральній районній лікарні вже придбані квартири; сім медпрацівників були забезпечені однокімнатними квартирами в гуртожитку сімейного типу. Наразі дві затишні квартири гуртожитку  чекають своїх господарів.

Завдяки коштам виділених Добровеличківською селищною радою та позабюджетним коштам, які надали сільгоспвиробники району, проведено ремонт боксованих палат інфекційного відділення центральної районної лікарні на загальну суму 24,0 тисяч гривень та повністю оновлено меблі, твердий та м’який інвентар у відділенні на загальну суму 92,4 тисяч гривень.

15 січня 2015 року Добровеличківську ЦРЛ відвідали  голова Добровеличківської районної державної адміністрації В.В.Ткаченко, голова районної ради Л.Б.Корнієнко, заступник голови районної ради А.П.Огреба, голова Добровеличківської селищної ради І.І.Погрібніченко, Благочинний Добровеличківського округу (благочиння) настоятель релігійної громади Української православної церкви Київського Патріархату  отець Юрій. У ході візиту були оглянуті відремонтовані приміщення гуртожитку та боксовані палати інфекційного відділення. Медичні працівники інфекційного відділення щиро подякували за фінансування та допомогу при проведенні ремонтних робіт, придбані меблів, твердого та м’якого інвентарю. Головний лікар Добровеличківської ЦРЛ П.В.Гинькут ознайомив гостей з перспективами розвитку та поліпшення надання медичної допомоги населенню району у 2016 році.

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 599 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: