menu
person

15:54
КНП «Добровеличківська лікарня» зазнала великої втрати.
 
 

З великим сумом та болем повідомляємо, що 06 лютого 2023 року на 53 році життя передчасно відійшов у вічність лікар-терапевт, завідувач терапевтичним відділенням комунального некомерційного підприємства «Добровеличківська лікарня» Ігор Георгійович Малімон.

Народився Ігор Георгійович 19 жовтня 1970 року у селі Піщаний Брід Добровеличківського району Кіровоградської області, у сім’ї лікаря-терапевта Малімона Георгія Івановича та вчителя Малімон Світлани Василівни.

З 1977 року по 1987 рік навчався в Добровеличківській середній школі № 1, яку закінчив з відзнакою, 1987-1993 рр. – роки навчання у Запорізькому медичному інституті. З 01 серпня 1993 року і по теперішній час працював на посаді лікаря-терапевта Добровеличківської центральної районної лікарні, завідувача терапевтичним відділенням комунального некомерційного підприємства «Добровеличківська лікарня», лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії.

У селищі Добровеличківка Ігор Георгійович одружився з Інною Леонідівною, тут народилася його донька Наталія, тут пройшли такі швидкоплинні роки життя…

Мудрий, веселий, добрий, мужній, завжди привітний і доброзичливий... У нього все завжди було на відмінно: навчання, робота, сім’я…Ігор Георгійович був надзвичайним, найкращим Лікарем та завідувачем відділення. Він повністю присвятив себе медицині, був незрівняним прикладом для молодого покоління.

Передчасна смерть Ігоря Георгійовича – це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег. Світла пам'ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. Просимо прийняти слова найщирішого  співчуття у цей скорботний час.

Сумуємо разом з Вами, поділяємо Ваші біль та горе. Вічна та світла пам'ять!

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 169 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: