menu
person

08:29
Міжнародний день людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня з ініціативи Генеральної асамблеї ООН (14 грудня 1990 року). Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 р. щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою. В Україні 1 жовтня також і День ветерана.

Міжнародний день людей похилого віку – це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід для роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Сьогодні – люди «похилого віку» це, передусім, люди, найбільшим багатством яких є досвід, знання, уміння, мудрість. Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.

Колектив Добровеличківської центральної районної лікарні від щирого серця вітає всіх своїх старших колег та ветеранів, які працювали в закладах охорони здоров’я району: Гуманенко К.А., Ткаченка І.В., Ткаченко Л.І., Ганаковського Я.Ю., Голубничу Т.І., Фєвральову А.П., Рябова М.П., Ткаченко О.М. , Скрипника В.П., Врадій І.Н., Врадій Г.І., Білу В.М., Онуфрієнко Р.П.,  Бондаренко Р.П.,  Корнієнко Н.М., Сороку М.П., Єрмоленко Л.А., Вовненко С.Н., Шурдук Л.Т., Самолевську Л.В., Загребельну Г.А., Панасову М.П., Тищенко Г.І., Грицаєнко Г.А., Третьяченко Г.І., Головань С.Й., Мироненко М.П. та багатьох інших.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, довголіття, миру та злагоди!

Літній вік людини - зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у літніх людей. В цей день хочеться подякувати людям, які залишаються в душі завжди молодими і працюють в лікувально-профілактичних закладах району і нині:

Малохатко Людмила Семенівна

Ковальчук Андрій Микитович

Придвор Василь Глібович

Горбунов Анатолій Олексійович

Онищенко Галина Федотівна

Прийміть від нас найщиріші вітання та побажання найголовнішого – здоров’я, безхмарного мирного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 894 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: