menu
person

14:45
Онлайн-вебінар «Е-лікарняні»
 
Міністерство охорони здоров’я України інформує про затвердження наказу Міністерства охорони здоров’я України від 01 червня 2021 року № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 02 червня 2021 року за № 728/36350 (наразі наказ знаходиться на публікації в установленому порядку).

Наказ розроблено з метою впровадження е-лікарняних. Цільова модель формування та видачі «е-лікарняних» передбачає формування електронних листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, внесених лікуючим лікарем до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я.

Пацієнтам більше не доведеться бігати в лікарню за паперовим листком непрацездатності, нести його на роботу, щоб зафіксувати факт тимчасової непрацездатності, а роботодавці уникнуть паперової тяганини з Пенсійним фондом та Фондом соціального страхування у процесі оформлення своєму працівнику виплат за лікарняний.

05 червня 2021 року (субота) о 14.00 год. відбудеться онлайн-вебінар «Е-лікарняні» із метою надання інформації щодо основних змін у процесі видачі паперових листків непрацездатності та впровадженні медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

До участі в онлайн-вебінарі запрошуються працівники закладів охорони здоров’я та фізичних осіб-підприємців, а також структурних підрозділів з питань охорони здоров’я місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Долучайтесь до участі:
Zoom
YouTube
Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 455 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: