menu
person

16:30
Представлено щойно відремонтоване відділення

01 листопада 2017 року з робочим візитом Добровеличківську центральну районні лікарню відвідали голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.А. Кузьменко та Народний депутат України К.В. Яриніч. Головним лікарем центральної районної лікарні П.В. Гинькутом було представлено щойно відремонтоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії для огляду гостей.

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії Добровеличківської ЦРЛ має 5 стаціонарних  ліжок та повністю укомплектоване кваліфікованим медичним персоналом. У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії працюють: 4 лікарі-анестезіологи, старша сестра медична, 2 сестри медичні анестезисти, 4 сестри медичні змінні. 4 молодші медичні сестри. 

Лікарі-анестезіологи володіють усіма сучасними методами знеболення під час оперативних втручань, медичних маніпуляцій, пологів, а також цілодобово готові надавати невідкладну допомогу.

Відділення має все оснащення для проведення анестезіологічного забезпечення та надання кваліфікованої інтенсивної терапії: апарати ШВЛ «Бриз» та «ФАЗА-21», дефібрилятор двофазний, електрокардіографи, шприцові дозатори, пульсоксиметри, портативний рентгенапарат, глюкометри, електровідсмоктувачі, реанімаційно-анестезіологічні монітори, киснева станція та кисневі концентратори, монітори пацієнта,  ларингоскопи та все необхідне обладнання для інтубації трахеї, безконтактні термометри, підігрівачі розчинів, небулайзери, протипролежневі матраци.

Пріоритетом у розвитку відділення є поширення та підвищення відсотку регіональних методик в анестезіології – спинальних, епідуральних та комбінованих спинально-епідуральних анестезій, лікування невідкладних станів, гострих серцево-судинних захворювань, політравм, епістатусів та ін.

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 531 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: