menu
person

17:12
Робочий візит.
 
 
Добровеличківський селищний голова Володимир Осієвський 23 березня 2023 року з робочим візитом відвідав КНП «Добровеличківська лікарня». У ході візиту Володимир Осієвський оглянув введену в експлуатацію новітню ендоскопічну систему придбану на засадах співфінансування з селищною радою (у сумі 900,0 тис. грн.) загальною вартістю 1900,0 тис. грн. Дана сучасна система з відеоендоскопами (відеогастроскоп, відеоколоноскоп) дає змогу на ранніх стадіях розвитку захворювання виявляти патологію шлунково-кишкового тракту.
 
 
Також В.Осієвський проінспектував стан завершених робіт зі встановлення кисневої розводки в терапевтичному корпусі закладу загальною вартістю 648,0 тис.грн. та передав  виділений ВООЗ Європейським регіональним бюро, за сприяння Народного депутата України Юрія Кузбита, генератор TEKSAN потужністю 150 кВт з комплектом запчастин для обслуговування, загальною вартістю 884,9 тис. грн.
 
 
Під час візиту Володимир Осієвський провів зустріч з колективом КНП «Добровеличківська лікарня», де розповів про виконану роботу, поділився планами на майбутнє щодо розбудови громади,  подякував колективу за працю та проінформував колектив лікарні,  що з метою покращення надання медичної допомоги та запровадження заходів щодо забезпечення стимулювання медичних працівників, селищною радою виділені кошти у сумі 800,0 тис. грн. та направлені до КНП «Добровеличківська лікарня».
 
Категорія: Новини закладу | Переглядів: 154 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: