menu
person

18:32
Щиро вітаємо Малімона Ігоря Георгійовича!

29 червня 2020 року народний депутат України Ігор Мурдій завітав до КНП «Добровеличківська ЦРЛ» та вручив  Грамоту Верховної Ради України та пам’ятний знак за заслуги перед Українським народом, сумлінну працю, високу професійну майстерність,  значний  внесок  у наданні  кваліфікованої медичної допомоги населенню та з нагоди  професійного свята Дня медичного працівника завідувачу терапевтичним відділенням комунального некомерційного підприємства «Добровеличківська центральна районна лікарня» Добровеличківської районної ради Кіровоградської області Ігорю Георгійовичу Малімону.

Ігор Георгійович висококваліфікований лікар, наполегливий, відповідальний, принциповий, толерантний, користується заслуженим  авторитетом та повагою  серед колег та жителів як Добровеличківського так і Новоукраїнського та Вільшанського районів; не роздумуючи одним із перших лікарів став на захист пацієнтів з захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Малімон І.Г. приймає активну участь у суспільному житті лікарні та району, є активним учасником проведення процесів децентралізації та реформування в галузі охорони здоров’я в районі, неодноразово обирався депутатом Добровеличківської районної ради, на даний момент є депутатом Добровеличківської селищної ради VII скликання.

Щиро вітаємо Малімона Ігоря Георгійовича з нагородженням Грамотою Верховної Ради України та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, успіхів та нових досягнень!

Переглядів: 770 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: