menu
person

16:32
Святковий візит

У кожного дорослого в душі живе маленька дитина, тому ми всі з нетерпінням чекаємо казкових зимових свят та дива. Сьогодні до центральної районної лікарні завітали голова районної державної адміністрації В.Смаглюк та голова районної ради Л.Корнієнко і як завжди з подарунками. Для якісного обстеження населення у Центр ранньої діагностики ЦРЛ подарували УЗД-апарат експертного класу, а в кабінет електрокардіографії поліклінічного відділення – сучасний електрокардіограф. Але на цьому подарунки не закінчилися.  Чудовому лікарю-хірургу, завідувачу хірургічним відділенням ЦРЛ Працьовитому В.В. вручили ключі від двокімнатної відомчої квартири, придбаної за кошти районного бюджету.

У пологовому відділенні В.Смаглюк та Л.Корнієнко привітали породіллю Крисан Любов Павлівну з с.Червона Поляна, яка народила 17.12.2017 року дівчинку, що стала 200 дитиною народженою в пологовому відділенні центральної районної лікарні у 2017 році.

Маленьким пацієнтам дитячого та інфекційного відділень голова районної державної адміністрації В.Смаглюк та голова районної ради Л.Корнієнко вручили пакунки цукерок від Святого Миколая та іграшки надані постійним  спонсором ФГ «Васільєвої Р.Д.». А інший наш постійний спонсор ТОВ «СВК Україна», для збалансованого, якісного та святкового меню пацієнтам ЦРЛ надав м’ясну продукцію.

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 535 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: