menu
person

09:43
Вітали медичних працівників

15 червня 2018 року у конференц-залі Добровеличківської центральної районної лікарні відбулися урочисті заходи до Дня медичного працівника. В урочистостях взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Смаглюк та голова районної ради Людмила Корнієнко, заступник селищного голови Дмитро Бойко та працівники центральної районної лікарні.

Подякою обласної державної адміністрації та обласної ради відзначено лікаря-акушер-гінеколога Рябовол Т.Я., Почесною Грамотою департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороджено лікаря-хірурга Розводовського В.І., Почесною Грамотою районної державної адміністрації та районної ради – заступника головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності центральної районної лікарні Шаповалову О.Г. За рахунок районного бюджету центральна районна лікарня отримала нове обладнання  апарати зовнішньої фіксації для потреб хірургічного відділення, аналізатор для роботи клініко-діагностичного відділення, апарат KIWI для пацієнтів пологового відділення,  шприцеву  станцію – для пацієнтів відділення анестезіології та інтенсивної терапії, електрохірургічний апарат – для надання медичної допомоги хірургічною та гінекологічною службами, апарат магнітотерапії – для лікування захворювань терапевтичного та хірургічного профілю. Уже третій рік поспіль у Добровеличківській ЦРЛ  проводився конкурс у номінаціях «Краще відділення року» та «Кращий лікар року» з врученням Кубків. Згідно проведеного таємного голосування було встановлено, що кращим відділенням 2018 року  є пологове відділення!

Кращим лікарем року  -   визначено Малімона Ігоря Георгійовича! Вітаємо переможців! На адресу медичних працівників надійшло чимало теплих слів подяки та побажань, свято пройшло в дружній атмосфері

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 554 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: