menu
person

11:47
День захисту дітей в Добровеличківській ЦРЛ

01 червня 2016 року голова районної державної адміністрації В.Смаглюк відвідав Добровеличківську центральну районну лікарню. Маленькі пацієнти дитячого відділення отримали побажання якнайшвидшого одужання, міцного здоров’я, мирного чистого неба, іграшки та багато солодощів.

У терапевтичному відділенні голова районної державної адміністрації В.Смаглюк не оминув своєю увагою і учасника АТО Почекая Ю.В., жителя м. Помічна, що на даний час перебуває на стаціонарному лікуванні, у якого поцікався станом забезпечення медикаментами, умовами перебування в медичному закладі та побажав швидкого одужання, міцного здоров’я та мирного чистого неба.

Також голова районної державної адміністрації В.Смаглюк у супроводі головного лікаря центральної районної лікарні Гинькута П.В. оглянув відділення ЦРЛ, відзначивши як здобутки так і проблемні питання сьогодення  в роботі закладу. Оглянувши пологове відділення ЦРЛ (відкрите після капітального ремонту та реконструкції у 2014 році), дитяче відділення (відкрите в 2015 році), Центр ранньої діагностики (створений у 2012 році), терапевтичні відділення, гуртожиток для медичних працівників, автопарк ЦРЛ, інфекційне відділення  голова районної державної адміністрації В.Смаглюк виразив свою готовність і надалі прикладати всі зусилля з метою створення належних умов для надання якісної кваліфікованої медичної допомоги як дорослому так і дитячому населенню.

Категорія: Новини закладу | Переглядів: 717 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: