menu
person

09:32
Для користувачів медичної інформаційної системи РІМС “Медстар”

З 5 лютого в модулі "Стаціонар" доступні нові оновлення.

Пропонуємо ознайомитись з основними змінами: 

1. Пошук звернення: параметр "Лікуючий лікар". До параметрів пошуку звернення додане значення “Лікуючий лікар”.

2. Розділ “Діагностичні звіти”. У головному меню створений окремий розділ “Діагностичні звіти” - він містить всі діагностичні звіти, виконані у поточній організації. У формі доступний пошук за полями “Номер”, “Послуга” і “ПІБ пацієнта”. а також фільтрація. Вибірку даних, сформовану за допомогою фільтру, ви можете експортувати до табличного редактора MS Excel для подальшої обробки (кнопка “Експорт в Excel”).

3. Направлення для виписки. Створене сповіщення щодо наявності направлення у виписці: якщо ви збережете взаємодію “Виписка”, параметри якої не міститимуть електронне або паперове направлення, на екрані з’явиться відповідне повідомлення. Ви можете скасувати операцію та змінити параметри виписки або підтвердити дію.

4. Закладка “Анестезіологія”. До розділів звернення додана секція “Анестезіологія” із закладкою “Форма №011/о” - вона містить дані для формування листка основних показників стану хворого, який знаходиться у відділенні або палаті анестезіології та інтенсивної терапії. Вставка і редагування виконуються в окремій формі. У меню “Дії” розділу “Форма №011/о” доступні такі операції:
 
  • “Перегляд” - відкрити запис для перегляду;
  • “Редагувати” - змінити запис;
  • “Архівувати” - перенести запис до архіву із можливістю відновлення;
  • “Відновити” - цей пункт доступний для записів, перенесених до архіву, таким чином їх можна знову зробити активними;
  • “Дублювати дані” - створити копію обраного запису (також ця функція доступна у формі редагування).

5. Розділ “Взаємодія”. Налаштування сітки таблиці. У розділі “Взаємодія” до налаштувань сітки таблиці додані стовпчики “Стать”, “Вік”, “Ліжко-днів” і “Дата внесення в ЕСОЗ”.

6. Фільтрація даних. У розділі “Взаємодії” створена можливість застосовувати фільтр за ПІБ лікаря, кодами основних діагнозів, відділенням виписки. Також у формі доступний пошук за номером взаємодії - для цього скористайтеся рядком пошуку.

7. Експорт даних. При експорті даних до табличного редактора MS Excel різні види діагнозів (основний, супутній та ускладнення) будуть винесені в окремі комірки.

8. Хірургічна процедура: параметр “Тривалість анестезії”. До параметрів хірургічної процедури додане значення “Тривалість анестезії”.
9. Зовнішній акушерський огляд. У формі редагування “Зовнішній акушерський огляд” збільшений об’єм поля "Розмір таза у старій формі" - тепер у нього можна ввести до 20 чисел і символів.

10. Друк щоденника. У друкованій формі щоденника дані лікаря перенесені в нижню частину звіту.

11. Створення процедури. Значення “Категорія” і “Група послуг” тепер не обов’язкові при створенні “Процедури”.

12. Формування журналів. Внесені зміни у всі журнали: тепер під час їхнього формування враховуються тільки активні звернення.

13. Скасування взаємодії. Якщо ви скасуєте взаємодію, яка містить спостереження, після підтвердження операції вони також будуть скасовані.

14. Перелік процедур: фільтрація даних. У розділі “Процедура” додані параметри фільтру “Від дати/До дати”, “Послуга” і “Виконавець”. 

Нагадуємо, що детально ознайомитись зі змінами функціоналу можна в особистому кабінеті у розділі "Інструкції".
Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 385 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: