menu
person

09:28
Медичне страхування
Шановні жителі Добровеличківського району!
 
Адміністрацією Добровеличківської центральної районної лікарні з приватним акціонерним товариством «Страхова компанія «Інтерекспрес» укладено договір щодо надання медичних послуг застрахованим особам. Тож, звертаємо увагу жителів м.Помічна, які застраховані в ПАТ «Страхова компанія «Інтерекспрес» щодо можливості отримувати медичні послуги з лікування в Добровеличківській центральній районній лікарні. Застраховані особи по пред’явленню «Посвідчення Застрахованої особи» отримують повний пакет безкоштовних послуг відповідно до Договору.

Не дивлячись на те, що керівництвом Помічнянської об’єднаної територіальної громади  у 2018 році не перерахована медична субвенція для обслуговування жителів ОТГ в Добровеличківській центральній районній лікарні, спеціалісти ЦРЛ надавали, надають і в подальшому будуть надавати якісні медичні послуги жителям Помічнянської об’єднаної територіальної громади.

Починаючи з вересня 2018 року, зважаючи на чисельні звернення населення району, за сприяння районної державної адміністрації та районної ради, та на виконання Районної Програми покращення медичного обслуговування населення на  2017-2021 роки, прийнятої рішенням районної ради від 23 червня 2017 року № 275, відновлено фінансування соціально-медичних проектів для населення району: безкоштовного оперативного лікування гриж,  оздоровлення жіночого населення, невідкладної тромболітичної терапії (лікування гострого коронарного синдрому). За довідками щодо отримання даних медичних послуг та направлення на лікування звертайтеся, будь-ласка, до профільних спеціалістів поліклініки центральної районної лікарні.
 
З повагою, адміністрація Добровеличківської ЦРЛ.
Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 553 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: