menu
person

09:01
Шановні жителі Добровеличківського району!

Шановні жителі Добровеличківського району!

Завдяки плідній роботі  депутатів районної ради 22 червня 2016 року на сесії районної ради прийнято рішення щодо виділення коштів для  проведення безкоштовного оперативного лікування гриж  населенню району та оздоровлення жіночого населення. Тож запрошуємо жителів району до центральної районної лікарні пройти профілактичні медичні огляди та в разі необхідності отримати послуги щодо оперативного лікування гриж різної локалізації безкоштовно.

Щороку жіноче населення району проходить онкопрофогляд, і практично у кожному другому випадку виявляється  ерозія шийки матки. Тому запрошуємо все жіноче населення району для проходження цитологічного обстеження до жіночої консультації центральної районної лікарні. У випадку виявлення ерозії шийки матки чи дисплазії, жінці буде безкоштовно проведено лікування шляхом діатермоконізації.

Позачергово будуть прооперовані інваліди та ветерани Другої Світової війни; учасники АТО; учасники бойових дій на території інших держав, які виконували інтернаціональний обов’язок; учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; діти-сироти та діти-інваліди.

За конструктивну співпрацю та розуміння проблем медичної галузі щодо збереження здоров’я населення району адміністрація Добровеличківської ЦРЛ щиро вдячна депутатам районної ради і має сподівання на подальшу співпрацю.

Адміністрація ЦРЛ

Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 862 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: