menu
person

08:36
Ведення вагітності та допомога при пологах
 
 

Здоров’я вагітної жінки та її майбутньої дитини - пріоритет Програми медичних гарантій НСЗУ. Тому в КНП "Добровеличківська лікарня" від самого початку вагітності до народження дитини пацієнтці надається цілий спектр медичної допомоги.

У центрі планування сім’ї жіночої консультації кожна жінка має можливість спланувати свою вагітність, попередньо пройти цитологічне обстеження, обстеження на ТОРЧ-інфекції, забезпечено раннє виявлення онкопатології, а також проведення лікування різних форм безпліддя.

Досвідчений акушер-гінеколог призначає пацієнтці усі необхідні аналізи і тести, здійснює огляд за допомогою УЗД, оцінює стан плоду, визначає різноманітні фактори ризику, готує до пологів, допомагає з навичками догляду за дитиною.

У пологовому відділенні КНП «Добровеличківська лікарня» надаються всі види акушерської допомоги при пологах: пологи без болі, кесарів розтин. Вас радо зустріне кваліфікований медичний персонал та комфортні, затишні палати для перебування матері та немовляти. В наявності пологові зали для партнерських пологів та комфортні палати для сумісного перебування матері та дитини.

 

Попередній запис:

Переглядів: 179 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: