menu
person

08:58
Відкрито новий кабінет ультразвукової діагностики

З метою поліпшення надання медичної допомоги населенню,  на численні прохання пацієнтів та за ініціативи голів районної державної адміністрації та районної ради, у приміщенні терапевтичного корпусу відкрито кабінет ультразвукової діагностики №2 для обстеження осіб, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Функціонування 2-х кабінетів ультразвукової діагностики, один з яких для стаціонарних хворих терапевтичного профілю, дає змогу  значно зменшити чергу в кабінеті УЗД «Центру ранньої діагностики» та в рази збільшити доступність населення до проходження сучасних діагностичних обстежень, на ранній стадії виявити захворювання та вчасно  приступити до лікування. У кабінеті ультразвукової діагностики терапевтичного корпусу працює завідувач терапевтичним відділенням Малімон Ігор Георгійович.  

Кабінет ультразвукової діагностики «Центру ранньої діагностики Добровеличківської ЦРЛ» працює в звичному режимі з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.15 год. Відповідно до графіка роботи прийом пацієнтів проводять лікарі з ультразвукової діагностики Козацький М.Г., Філов’ят Ю.А., лікар акушер-гінеколог Бичкова О.Л.  

Телефон для довідок та попереднього запису на проходження  ультразвукової діагностики 068-837-86-87

Категорія: Корисна інформація | Переглядів: 637 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: