menu
person

16:23
Засідання медичної ради
 
17 лютого 2021 року у залі засідань поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства «Добровеличківська лікарня» відбулося засідання медичної ради по підсумкам роботи за 2020 рік. У роботі медичної ради взяли участь заступник директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації О.А. Скрипник; заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів А.В. Петрова, в.о. директора КНП «Добровеличківський ЦПМСД» Ю.В.Павленко, директор КНП «Добровеличківська лікарня» П.В. Гинькут, медичні працівники лікувально-профілактичних закладів району.

Зі звітами про діяльність закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки надання медичної допомоги виступили в.о. директора КНП «Добровеличківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ю.В. Павленко, директор КНП «Добровеличківська лікарня» П.В.Гинькут. Завідувачі відділень та районні спеціалісти прозвітували про проведену роботу структурними підрозділами лікарні у 2020 році. У виступах фахівців були озвучені проблемні питання взаємозв’язку первинної та вторинної ланки в реаліях сьогодення, перспективи розвитку та співпраці закладів, шляхи подолання проблеми забезпечення фахівцями, фінансування утримання лікувально-профілактичних закладів.  Заступник директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної О.А. Скрипник освітлив перспективні питання розвитку медичної галузі області та новоствореного району зокрема, завдання, що стоять перед первинною та вторинною ланками щодо  надання медичної допомоги в центрах ПМСД та лікарнях інтенсивного лікування.
 
Згідно моніторингу департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації медична галузь по показниках роботи за 2020 рік посіла І рейтингове місце. Заступник директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації – начальник управління розвитку та організації медичної допомоги дорослому та дитячому населенню  Скрипник О. А. подякував фахівцям медичної галузі за добросовісну працю у такий нелегкий для людства всього світу час та вручив Почесні грамоти департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації колективу КНП «Добровеличківська лікарня» та колективу КНП «Добровеличківський ЦПМСД».

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів А.В. Петрова подякувала працівникам КНП «Добровеличківський ЦПМСД» та КНП «Добровеличківська лікарня» за роботу та привітала колективи закладів з отриманням заслуженої нагороди.
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Новини закладу | Переглядів: 1170 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: